четвер, 20 грудня 2007 17:23

У французького президента з"явилася нова подруга (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS/Eric Gaillard
  Французька модель Карла Бруні на Каннському кінофестивалі в травні 1999 року. Її друзі кажуть, що їй освідчився в коханні президент Ніколя Саркозі
Французька модель Карла Бруні на Каннському кінофестивалі в травні 1999 року. Її друзі кажуть, що їй освідчився в коханні президент Ніколя Саркозі

Президента Франції Ніколя Саркозі, 52 роки, минулого тижня бачили в паризькому Діснейленді з новою супутницею — 39-річною італійською моделлю Карлою Бруні. Вони трималися за руки й ніжно дивилися одне на одного. На параді Міккі Мауса навіть не намагалися уникнути фотографів.

Пара не приховує своїх стосунків. В оточенні моделі кажуть, що Саркозі їй освідчився і дав час подумати до першого тижня січня.

Два місяці тому від французького президента пішла дружина Сесилія. Пояснила, що офіційне життя в Єлисейському палаці їй набридло і вона хоче знову бути вільною. Тоді говорили, що серце Саркозі розбите. А мати президента Андреа висловила думку, що Ніколя знайде кохання протягом місяця.

У Діснейленді Саркозі вперше після розлучення з"явився на людях без обручки. Подейкують, що він візьме Бруні в офіційну поїздку до Риму.

Італійська модель має славу серцеїдки. Вона зустрічалася з лідером рок-гурту "Роллінґ стоунз" Міком Джагером, музикантом Еріком Клептоном, мільйонером Дональдом Трампом.

2000 року Бруні відбила чоловіка у своєї подруги, письменниці Жюстін Леві. Та зі злості написала про неї жовчну книгу.

Нині італійка, яка постійно мешкає в Парижі, вирішила робити музичну кар"єру. Нещодавно випустила перший англомовний альбом. На минулих президентських виборах Бруні голосувала не за Саркозі, а за його основну суперницю Сеголен Руайяль.

Своїх стосунків із президентом вона не соромиться.

— Я ж не зустрічаюся з Муссоліні чи Піночетом. І ніколи не вважала владу або славу чоловіка важливою в коханні. Коли маєш із кимсь стосунки, то він для тебе просто чоловік. Звісно, добре, коли він талановитий, але він все одно лише чоловік, — каже Бруні.

У моделі є син. У Саркозі — троє дітей.

Зараз ви читаєте новину «У французького президента з"явилася нова подруга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі