понеділок, 04 лютого 2008 17:16

У чиказькому магазині застрелили п"ять жінок

Близько одинадцятої ранку минулої суботи в магазині жіночого одягу "Лейн Брайянт" у американському місті Чикаго невідомий чоловік застрелив п"ятьох жінок. Це сталося в торговельному центрі в престижному районі.

Тіла жінок поліцейські знайшли в дальній кімнаті магазину, куди злочинець загнав їх перед тим, як убити. Особи загиблих поки що не встановили. Відомо, що їм було від 22 до 37 років. Принаймні одна з них працювала в цьому магазині.

Правоохоронці прибули до центру за кілька хвилин після пострілів. Перекрили всі виходи, обшукали приміщення й найближчі райони. Але злочинцеві вдалося втекти. Підозрюють, що мотивом для вбивства могла стати невдала спроба пограбування.

— Я зайшла до торговельного центру з сином за кілька хвилин до того, як його закрили. Ми ніби потрапили до кошмарного сну, — каже відвідувачка Селена Куява. — Нас випустили приблизно за годину. Сказали сідати в машину й тікати звідти.

Один із свідків розповів, що бачив, як із магазину вибігав кремезний афроамериканець зростом приблизно 1,75 м, одягнений у чорне зимове пальто, чорну плетену шапку та темні штани. Його розшукують як головного підозрюваного.

Стрілянина в чиказькому магазині сталася за два місяці після того, як підліток убив вісьмох відвідувачів крамниці в місті Омаха, штат Небраска, після чого застрелився. Торік у квітні на парковці торговельного центру в штаті Міссурі чоловік застрелив двох людей.

Торік у США сталося ще кілька перестрілок у публічних місцях. Під час найбільшої з них, у політехнічному університеті у штаті Вірджинія, загинуло 33 людини разом із убивцею.

Зараз ви читаєте новину «У чиказькому магазині застрелили п"ять жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі