Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 18:58

У британської королеви народився восьмий онук

Цього понеділка в молодшого сина королеви Великої Британії, графа Вессекського Едварда, 43 роки, та його 42-річної дружини Софі народилася друга дитина. Новонароджений став восьмим онуком королеви Єлизавети II, 81 рік.

Хлопчик вагою 2800 г з"явився на світ за допомогою кесарева розтину в шпиталі графства Сюррей. Батьки поки ще не вирішили, як назвуть сина. Він став восьмим у черзі спадкоємців престолу.

Едвард та Софія познайомилися 1993-го. Через 6 років одружилися, а 2003-го у них народилася донька, леді Луїза Вінздор. Незважаючи на приналежність до монаршої родини, їхні діти не мають титулу "королівська величність".

У королеви Єлизавети ІІ та її 86-річного чоловіка герцога Единбурзького є три сини та одна донька. Кожен із них уже подарував матері двох онуків.

Найвідоміший із королівських дітей — принц Чарльз, 59 років. Від першої дружини, принцеси Діани, яка загинула в серпні 1997-го, він має двох синів: Вільяма, 25 років та Гаррі, 22.

Вони ведуть активний спосіб життя, і про обох ходить багато чуток. Кажуть, нещодавно на одній із вечірок у Лондоні королівські онуки прогуляли 15 тис. фунтів стерлінгів (150 тис. грн).

А на початку року Гаррі та Вільям розіграли бабусю. На автовідповідачі її мобільного телефону записали: "Гей! Як справи? Це Ліз. Мене зараз немає на троні. Для прямого зв"язку з Філіпом натисніть "один", із Чарльзом — "два", а щоб зв"язатися з моїм песиком, натисніть "три".

Зараз ви читаєте новину «У британської королеви народився восьмий онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути