четвер, 17 травня 2007 19:16

У британців МакКеннів на курорті в Португалії викрали 3-річну доньку

Автор: фото: Hugo Correia
  Британське подружжя Геррі та Кейт МакКенни гуляють зі своїми дітьми на португальському курорті Лагос. Третього травня там у них викрали трирічну доньку Медлейн. Досі у поліції нема жодних підозрюваних. За інформацію про дівчинку обіцяють 5 мільйонів долар
Британське подружжя Геррі та Кейт МакКенни гуляють зі своїми дітьми на португальському курорті Лагос. Третього травня там у них викрали трирічну доньку Медлейн. Досі у поліції нема жодних підозрюваних. За інформацію про дівчинку обіцяють 5 мільйонів долар

Минає третій тиждень, як у британського подружжя лікарів Ґеррі та Кейт МакКеннів викрали 3-річну дочку Медлейн. Поліція ні на крок не наблизилась до розкриття злочину. Викрадачі не заявляють про себе, не висувають жодних вимог.

Наприкінці квітня родина МакКеннів поїхала у відпустку до Португалії. Обрали курорт Лагос, де зручно відпочивати з дітьми — у подружжя дві маленькі доньки та син. У передостанній день перебування одну з дівчаток викрали з її кімнати, коли та спала.

Батьки Медлейн зазвичай вечеряли у барі за кілька метрів від свого номера. Вони могли найняти няню для догляду за дітьми, але відмовилися від такої послуги. Були постійно поряд і самі дивилися, чи у дітей усе в порядку.

3 травня, під час вечері Ґеррі зазирнув до дитячої о пів на десяту. Коли через півгодини ще раз зайшов, Медлейн уже не було в ліжку.

Португальські правоохоронці опитували свідків, перекривали дороги, перевіряли аеропорти та порти. Згодом до розслідування підключилася британська поліція. За нею до країни приїхали журналісти, проте майже жодної інформації про перебіг розслідування не отримали. У Португалії поліції заборонено розкривати матеріали справи.

Британські слідчі, які мають досвід пошуку викрадачів, розповідають, що Медлейн могли забрати педофіли. Згідно з іншою версією, дівчинку продали для всиновлення. Подейкують, що поблизу курорту бачили автомобіль із британськими номерами. Свідки розповідають про молоду пару, яка фотографувала дітей на курорті.

За будь-яку інформацію, яка допоможе знайти дівчинку, поліція обіцяє нагороду у $5 млн. Близько половини суми дають письменниця Джоан Роулінґ, автор книг про Гаррі Поттера, кілька підприємців та футболістів британської національної збірної.

Шукати дівчинку допомагають також відпочивальники. Вони розклеюють на курорті саморобні плакати із її зображенням. Ґеррі та Кейт МакКенни кажуть, що не повернуться додому, доки не знайдуть доньки.

Зараз ви читаєте новину «У британців МакКеннів на курорті в Португалії викрали 3-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі