четвер, 29 березня 2007 18:19

Трусики і бюст важать 805 грамів

Автор: фото: reuters/Vivek Prakash
  Супермодель Чармен Харн на Сингапурському тижні моди представила ”бюст знаменитості”. Вона входить до десятки найелегантніших жінок Сингапура
Супермодель Чармен Харн на Сингапурському тижні моди представила ”бюст знаменитості”. Вона входить до десятки найелегантніших жінок Сингапура

На Сингапурському тижні моди супермодель Чармен Харн  представила "бюст знаменитості" від німецької торговельної марки білизни "Тріумф".

Супермодель входить до десятки найелегантніших жінок Сингапура. Комплект білизни, в якому вона дефілює, створили в Німеччині. За словами дизайнерів, на все пішло 250 робочих годин. 7,5 тис. кристалів від Сваровські пришивали на бюст і трусики вручну. Вага білизни — 805 г. Ціна за ексклюзивний комплект — $60 тис.

Колекція "Тріумф", представлена на Сингапурському тижні моди, називалася "Сенс і чутливість". Надихнули дизайнерів відомі жінки різних часів. Клара Боу — ідеальна дівчинка з короткою стрижкою в короткій спідниці. Мерилін Монро — чутлива жінка в білизні з дорогої тканини. До класичного обличчя, як в Одрі Хепберн, підібрана білизна, обшита пунктирними лініями і стрічками. А щоб мати вигляд як принцеса Монако та актриса Грейс Келлі, жінка одягає блискучий корсет чи боді з атласу.

На обличчя моделей наклали драматичний макіяж. У колекції багато прихованого шнурування, тонких сіточок і друкованих малюнків. Дизайнери називають цю білизну провокативною. А її мета — показати дикий бік характеру кожної жінки.

Знайти білизну "Тріумф" у Києві можна в ТЦ "Городок" або в магазині "Дім білизни" біля метро Петрівка. Весняний комплект — трусики і бюст — коштують від 300 грн.

Зараз ви читаєте новину «Трусики і бюст важать 805 грамів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі