четвер, 14 серпня 2008 19:16

Труси у формі губ виграли 15 тисяч євро

У Пекіні завершився конкурс білизни "Тріумф Інтернешнл". У номінації "елегантна білизна, що надихає" перемогла 20-річна японська дизайнерка Мідорі Матсуо. Вона пошила труси у формі губ.

Свої роботи на конкурсі показували молоді модельєри з 31 країни. Моделі з"являлися на подіумі з національними прапорами, з крилами метелика, пришитими до комплекту білизни, у капелюшках із котячими вухами.

Конкурс кілька років поспіль влаштовує компанія "Тріумф" — одна з найбільших виробників білизни. До участі запрошує молодих дизайнерів з усього світу. Учасники можуть фантазувати і використовувати довільні матеріали.

За труси у формі губ Мідорі Матсуо отримає 15 тис. євро та можливість стажуватися в компанії. Згодом її колекції продаватимуть у магазинах "Тріумф" по всьому світі.

Торгова марка "Тріумф" має понад 120 представництв у різних країнах. У ній працює майже 43 тис. людей. Торік обіг компанії становив $2,5 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Труси у формі губ виграли 15 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі