Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2010 03:00

Товарний потяг в"їхав у пасажирський

Автор: фото: REUTERS
  Пасажири розглядають місце зіткнення товарного та пасажирського потягів на станції Бадарвас, Індія. Щоб витягнути усіх поранених, рятувальники розрізали вагони. Машиністи не постраждали
Пасажири розглядають місце зіткнення товарного та пасажирського потягів на станції Бадарвас, Індія. Щоб витягнути усіх поранених, рятувальники розрізали вагони. Машиністи не постраждали

У центральній Індії в штаті Мадх"я-Прадеш 20 вересня товарний потяг врізався у пасажирський "Гваліор Експрес", що стояв на платформі. Катастрофа сталася на станції Бадарвас в окрузі Шивпурі близько 4.45 за місцевим часом. Загинули 23 людини, понад 50 дістали поранення.

Машиніст товарняка пояснює, що помилився через погану видимість. Говорить, крізь дощ не побачив червоного світла.

Зараз поліція штату з"ясовує, чому так сталося. Машиніста товарного потяга і його помічника звинувачують у недбальстві. Обох тимчасово усунули від роботи. Розслідування проводить комісар безпеки на залізничному транспорті Четан Бакші.

— Маю рівно два тижні, щоб установити точну причину зіткнення, — зауважує він.

Очевидці розповідають, що за кілька хвилин до аварії машиніст товарняка вистрибнув із кабіни. Поліція цього не коментує.

Представники залізниці говорять, що постраждалим дадуть грошову компенсацію.

100 тис. рупій (17 тис. 380 грн) виплатять тим, хто має серйозні травми, вдвічі менше — хто дістав легкі поранення. 500 тис. рупій отримають родичі загиблих.

За останні два місяці це друга велика залізнична аварія в Індії. 19 липня у Західній Бенгалії вантажний потяг врізався у пасажирський. Тоді загинули 60 людей.

Зараз ви читаєте новину «Товарний потяг в"їхав у пасажирський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути