Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 16:40

Томас Дельґадо вбив велосипедиста і вимагає компенсацію

2004 року іспанський бізнесмен Томас Дельґадо збив на смерть 17-річного велосипедиста Енайтса Іріодо. Нині вимагає від батьків хлопця 20 тис. євро компенсації  (148 тис. грн). На машині іспанця "Ауді А8" залишилися вм"ятини від тіла.

— Я також жертва тієї аварії, — говорить бізнесмен. — Проблеми цього хлопця вже не вирішити. Але мені все ще можна допомогти.

На ремонт автомобіля Дельґадо витратив 14 тис. євро (103 тис. грн). Ще 6 тис. пішло на оренду іншої машини, поки не міг користуватися своєю.

Після аварії Томаса не притягли до кримінальної відповідальності. Винуватцем трагедії був велосипедист. Уночі він їхав трасою без елементів для віддзеркалення світла, тому водій не помітив Енайтса у темряві. Також хлопець був без захисного шолома.

Відразу після аварії родина загиблого юнака отримала 33 тис. євро (245 тис. грн) компенсації від страхової компанії Дельґадо. Водій перевищив швидкість. Це могло бути однією з причин аварії.

Батьки хлопця кажуть, що раніше вони співчували бізнесменові. Думали, того мучать докори сумління через вбивство їхнього сина.

— Виявляється, він виглядав таким стурбованим, бо думав про свої інтереси, — говорить мати хлопця Роза Трінідад. — Він лише хотів отримати гроші. Ця заява була наче ніж у спину.

Зараз ви читаєте новину «Томас Дельґадо вбив велосипедиста і вимагає компенсацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути