середа, 01 серпня 2007 17:32

Театр "Ленком" відсвяткує 80-річчя

Для московського театру "Ленком" майбутній сезон, який відкриється 9 вересня, стане ювілейним — вісімдесятим. Про це нагадав в інтерв"ю "РИА Новости" директор закладу Марк Варшавер.

— Напередодні ювілею ми інтенсивно ремонтуємо будівлю — фасад театру, інтер"єр, — розповідає Варшавер. — Відновлюємо архітектурний стиль Купецького зібрання було тут раніше. У театрі буде нова буфетна й гардеробна частина, два глядацькі фойє.

У залі й на сцені замінять килимові покриття, встановлять нове електроустаткування. Директор наголосив, що нарешті в "Ленкомі" з"явиться нове просторе приміщення для складування декорацій. Переобладнають також гримерні й костюмерні.

Усі роботи, серед яких косметичний ремонт, обійдуться не менш ніж у 15 млн рублів. Їх театр планує виділити із власних коштів. Допомогли "Ленкому" лише з фасадом: його відремонтували за гроші, надані комітетом з культури уряду Москви.

Зараз ви читаєте новину «Театр "Ленком" відсвяткує 80-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі