понеділок, 24 грудня 2007 17:18

Сьюзен Кросслі відсудила 36 мільйонів доларів у чоловіків

Колишня британська модель Сьюзен Кросслі, 50 років, після розлучень із трьома чоловіками-мільйонерами відсудила $36 млн (180 млн грн). Нині вона бореться за частину 90-мільйонного статку свого четвертого чоловіка, 62-річного Стівена Кросслі.

Сьюзен і Стівен одружилися торік. За шість місяців дружина подала на розлучення. Перед весіллям пара уклала шлюбну угоду, за якою в разі розлучення кожен залишиться з тим майном, яке йому належало до весілля. Але Сьюзен вимагає визнати угоду недійсною. Каже, що чоловік приховав від неї десятки мільйонів доларів на рахунках у інших країнах.

Стівен Кросслі не збирається поступатися колишній дружині. Він вважає, що нічого їй не винен, бо вони обоє забезпечені люди. До того ж вони не мають дітей.

Минулого тижня пройшло чергове судове засідання у справі, яке закінчилося не на користь позивачки. Остаточне рішення суд прийме в лютому наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Сьюзен Кросслі відсудила 36 мільйонів доларів у чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі