вівторок, 05 лютого 2008 17:02

Сусіди вбили батька трьох дітей, коли той заступився за 10-річного сина

Минулої неділі у британському місті Мітчам, що поблизу Лондона, сусіди забили батька трьох дітей, коли той втрутився у сварку підлітків.

Девід Мартін, 40 років, вирішив заступитися за сина, якого ображали сусідські діти. Хлопці дражнили 10-річного Джеймі й забирали в нього м"яча. Чоловік пішов поговорити з їхніми батьками, і між ними розпалилася сварка. Девід зрештою забрав м"яча, але один із тих, чиї діти не мали жодного відношення до пригоди, почав погрожувати.

За словами свідків, один чоловік вибіг із дому з ключкою для гольфу та зброєю, схожою на маленький самурайський ніж, і почав бити Девіда на очах у його дітей та дружини. Сусіди стояли поруч і спостерігали за бійкою. Незважаючи на плач і крики дітей, той жорстоко бив і штрикав чоловіка ножем. Від поранень Девід помер просто на подвір"ї.

— Хлопчаки постійно дражнили Джеймі. Напевно, Девідові остогидли знущання, й він вирішив їх припинити. Але не починав бійки, — розповідає дівчина, яка все бачила.

20 років тому так само загинув батько Девіда Мартіна. Він вступився за сина в суперечці з місцевими хлопчаками. Мартіна-старшого підлітки забили до смерті неподалік бару, з якого вийшли батько з сином.

— Чув, що після того, як забили старого Мартіна, брат Девіда наклав на себе руки, — каже один із сусідів. — Мартіни — чудова родина. Девід мав трьох дітей і завжди переживав за них. Був дбайливим батьком. Такої смерті він не заслужив.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди вбили батька трьох дітей, коли той заступився за 10-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі