середа, 23 липня 2008 18:03

Спортсмена захищатимуть 15 жінок

15 жінок захищатимуть індійського гравця в крикет 27-річного Махендру Сінгхам Дхоні від фанаток.

Крикет популярний в Індії. А Дхоні є найкращим гравцем. Його неодноразово визнавали найпривабливішим чоловіком країни. Махендру Сінгхам рекламує товари — від гелю для волосся до мотоциклів. Спортсмен є  іконою для індійських хлопчиків. Вони копіюють його зачіску, мріють професійно грати у крикет. Жінки купують плакати із зображенням чоловіка й годинами сидять на стадіоні, доки там відбувається матч за його участю.

Коли Дхоні повертається додому в місто Ранчі, на нього чекають сотні фанаток. Якось спортсмен вирішив сходити до перукарні. Дорогою його оточили десятки фанатів. Чоловікові довелося викликати поліцейських. Вони розігнали натовп і допомогли йому повернутися додому. Такі випадки трапляються постійно. Тому спортсмен вирішив найняти жінок-охоронців. Мовляв, вони зможуть застосовувати силу до фанаток.

— Більшість жінок-охоронців відібрали з огляду на зовнішність. Дхоні мають супроводжувати лише найвродливіші, — пояснює голова поліції Ранчі Бхатія. — Дехто з них працював у ескорті політиків. Усі вони пройшли курс бойової підготовки.

Зараз ви читаєте новину «Спортсмена захищатимуть 15 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі