Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2007 16:42

Слона лікували від наркотичної залежності

У Китаї слона на кличку Великий Брат протягом року лікували від наркотичної залежності. До героїну його привчили браконьєри, які хотіли приручити тварину.

Слон жив зі своїм стадом у китайській провінції Юньань на кордоні з Бірмою, доки 2005 року його не спіймали. Браконьєри хотіли, щоб Великий Брат привів їх до стада. Для цього його слід було приручити. Тому браконьєри годували тварину нашпигованими героїном бананами.

Злочинців затримали, коли вони намагалися продати Великого Брата та його стадо. На цей час тварина була залежною від наркотиків. Якщо слон не отримував потрібної дози, ставав небезпечним. Слон так скаженів, що навіть ланцюги не могли його втримати.

Великого Брата довелося перевезти до парку одного з островів сусідньої провінції Хайнань, де протягом року його лікували від наркотичної залежності. Слон приймав ліки, регулярні ванни та відвідував сеанси масажу. Незабаром він повернеться до нормального життя.

Зараз ви читаєте новину «Слона лікували від наркотичної залежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути