середа, 21 лютого 2007 16:08

Шкільний сторож розсилав листи з вибухівкою

Протягом місяця жителі різних міст Великої Британії отримували листи з вибухівкою. Вони розривалися в руках, коли людина хотіла відкрити конверт. П"ятеро адресатів отримали легкі тілесні ушкодження.

Останній вибух стався в головному офісі агенції з ліцензування водіїв та транспортних заводів. Працівниця, яка відкривала лист, потрапила до лікарні. Нині її стан стабільний, кажуть медики.

Виявилося, що розсилку робив 26-річний шкільний сторож Майлз Купер із міста Кембридж, що у графстві Кембриджшир. Чоловік жив разом з матір"ю та сестрою. Вистежили його працівники місцевої пошти.

За словами дядька Купера, Пітера Мефама, той завжди був одинаком. Мало з ким спілкувався. Те саме кажуть про чоловіка його колишні однокласники. Він ні з ким не товаришував, ніколи не приходив на вечірки.

Після закінчення навчання знайшов собі роботу в дитячому садку. Пізніше влаштувався в супермаркет, а тоді в школу.

Поліцейські затримали Купера вдома. Намагаються з"ясувати мотиви вчинку чоловіка. Усі листи він чомусь відправляв у компанії, які займаються обслуговуванням автомобілів та доріг. Сам Майлз не має ані водійських прав, ані машини.

Правоохоронці та антитерористичний комітет попросили жителів не відкривати будь-які підозрілі послання та викликати саперів. Кажуть, що Купер міг діяти не сам.

Зараз ви читаєте новину «Шкільний сторож розсилав листи з вибухівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі