середа, 26 березня 2008 17:23

Сінгапурських студентів учать спокушати

Уряд Сінгапура запровадив у місцевих університетах предмет, де студентів навчають спокушати представників протилежної статі. Чиновники сподіваються, що дисципліна "любов і сексуальність" допоможе підняти рівень народжуваності в країні.

Студенти двох політехнічних інститутів країни можуть отримати додаткові бали за відвідування "любовного" предмета. На заняттях вони дивляться сентиментальні фільми, тримаються за руки й аналізують любовні пісні.

Молоді люди з цікавістю ставляться до нової дисципліни — аудиторії повні.

— Викладач розповідав, що якщо хлопець дивиться мені в очі більше п"яти секунд, то він зацікавився мною, — каже студентка інженерного факультету 18-річна Ізабель Сіт. — Це цікаво. Коли в мене з"явиться хлопець, я буду знати, як долати різноманітні проблеми між чоловіком і жінкою.

Окрім тем "сексуальність", "флірт" і "кохання" на лекціях вивчають "засади родинного життя". Викладачі, які читають курс, працюють у компанії "Соушл Девелопмент Юніт", що з 1984 року підібрала, познайомила та одружила 33 тис. пар.

Минулого тижня урядовець Юй Фу Йі закликав молодь не жертвувати родиною заради кар"єри:

— Якщо ви чекатимете, доки повністю реалізуєте себе у професійному житті, для родинного не залишиться часу.

Камал Пракаш, один із студентів, який пройшов курс "любовної" науки, каже, що покращив стосунки з батьками, проте досі самотній.

— Ті, хто пройшов цей курс, легко знайдуть собі партнерів, — вважає Камал. — Але я не шукаю собі дівчину. Зараз я просто хочу сконцентруватися на навчанні.

Зараз ви читаєте новину «Сінгапурських студентів учать спокушати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі