четвер, 12 липня 2007 15:37

Син бін Ладена одружився з британкою

Четвертий син Осами бін Ладена, 27-річний Омар, оженився на 51-річній британці Джейн Фелікс-Браун. Пара взяла шлюб за мусульманськими традиціями в Єгипті. Там вони познайомилися торік у вересні. Після тижня, проведеного разом, жінка зробила Омарові пропозицію.

Джейн була заміжня п"ять разів, має трьох дорослих дітей та п"ятьох онуків. Прізвища чоловіка британка не взяла. Омар уже має одну дружина й 2-річну дитину. Обидві жінки не мають нічого проти нового шлюбу. За ісламським законом, Омар може взяти ще дві дружини.

— Я вийшла заміж за чоловіка, в якого закохалася, — пояснює Джейн. — Для мене він просто Омар. Це найгарніший чоловік, якого я зустрічала. У нього чисте й благородне серце. Він справжній джентльмен і мій найкращий друг.

Британка поїхала до Єгипту лікувати склероз. Під час екскурсії на піраміди побачила Омара. Заговорила до нього.

— Омар робив багато помилок, бо погано знає англійську, — згадує Джейн. — Ми постійно сміялися. Омар каже, що коли він зі мною, то забуває всі проблеми й увесь світ.

Весілля відбулося у квітні, однак відтоді подружжя бачилося лише один раз. Омар із першою дружиною живе в Саудівській Аравії, бо до Великої Британії його не пускають. Джейн намагається отримати дозвіл для чоловіка приїздити до неї. Щодня подружжя спілкується по телефону або через Інтернет.

До Джейн приходили британські поліцейські. Радили подумати про власну безпеку. Зрештою, батько її чоловіка — терорист, за голову якого США дає $25 млн. Однак британка цим не переймається. Каже, що вона вийшла не за Осаму бін Ладена, а за його сина. Омар востаннє бачив батька сім років тому. Нині він, мовляв, навіть не знає, де той ховається.

Омар — син бін Ладена від однієї з дружин, Найви. Загалом Осама має 17 нащадків.

Зараз ви читаєте новину «Син бін Ладена одружився з британкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі