Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 18:05

Син бін Ладена хоче жити у Британії

Син бін Ладена хоче жити у Британії

26-річний Омар бін Ладен, син терориста номер один у світі, звернувся до Британського посольства в Каїрі із запитом щодо проживання у Великій Британії.

Четвертий син лідера "Аль-Каїди" має намір перебратися до графства Чешир із дружиною, британкою Джейн Фелікс-Браун, 52 роки. Вона має в місті Мултон дім вартістю понад 500 тис. фунтів стерлінгів.

Нині подружжя проживає в Каїрі. Омар та його дружина переконані, що отримають дозвіл на проживання. Найближчим часом Британське посольство в Єгипті отримає необхідні документи з Саудівської Аравії, які підтверджують, що Джейн — єдина дружина Омара.

Омар і Джейн побралися торік у квітні. Вже у вересні вони говорили про наміри розлучитися через погрози їхньому життю. Однак нині подружжя живе у злагоді й навіть планує звернутися за послугами сурогатної матері у Британії.

Аби довести, що шлюб із Джейн є справжнім, Омар розлучився із першою дружиною, від якої має трирічного сина. Джейн виховує трьох синів та п"ятьох онуків. Шлюб із Омаром — шостий в її житті.

Син Осами біл Ладена каже, що не підтримує стосунків із батьком. Востаннє він бачив його в Афганістані 2000 року. Омар має компанію в аравійському місті Джидда, що займається металобрухтом.

Жителі Мултона, рідного містечка Джейн Фелікс-Браун, дивуються новинам з Єгипту.

— Що два тижні — щось нове. Нещодавно я чув, що бін Ладени розлучаються, а виявляяється, вони мають намір перебратися до Мултона, — каже один із жителів міста. — Навіщо їм наш холодний, неприємний клімат? Наприклад, я б із радістю перебрався до Єгипту.

Зараз ви читаєте новину «Син бін Ладена хоче жити у Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути