пʼятниця, 29 серпня 2008 17:17

Сільвіо Берлусконі пише пісні про кохання

Прем"єр-міністр Італії 71-річний Сільвіо Берлусконі пише пісні про кохання. У грудні в продаж надійде третій музичний альбом політика.

Берлусконі каже, що співає із дитинства. У молодості оплачував навчання в університеті, підробляючи співаком та актором на морських круїзах. Політик запевняє: в ті роки вправно грав на гітарі, фортепіано та контрабасі. Із часом утратив навички гри на деяких інструментах. Італійський прем"єр зізнається, що пісні про кохання подобалися йому завжди. Він сам давно писав їх, а покласти слова на музику вирішив після зустрічі з італійським співаком і гітаристом Маріано Апічелло.

2001 року прем"єр попросив Апічелло допомогти із музичним матеріалом. Співак написав мелодії до всіх пісень і виконав їх. Так, 2003-го вийшов перший альбом — "Краще пісня". За три роки у продаж надійшов другий диск — "Останнє кохання". Його присвятили 70-річному ювілею прем"єра.

Кожного літа Берлусконі запрошує Апічелло на віллу до Сардинії. Там упродовж кількох тижнів вони разом створюють музику.

Зараз ви читаєте новину «Сільвіо Берлусконі пише пісні про кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі