четвер, 14 лютого 2008 17:15

Сильвіо Берлусконі обіцяє підняти Італію "з колін"

  Берлусконі — найбагатша людина Італії. Його статки оцінюють у 12 мільярдів доларів
Берлусконі — найбагатша людина Італії. Його статки оцінюють у 12 мільярдів доларів

Сильвіо Берлусконі, 71 рік, який очолював Кабінет Міністрів Італії в 1994–1995-му та 2001–2006 роках, розпочав передвиборну кампанію. 6 лютого президент країни Джорджо Наполітано розпустив парламент. Вибори відбудуться у квітні цього року.

Політологи вважають, що в Берлусконі великі шанси втретє зайняти цей пост. Його головним суперником у боротьбі за прем"єрське крісло вважають Вальтера Вельтроні, мера Рима.

Прихильники партії Берлусконі "Форца Італія" ("Уперед, Італія". — "ГПУ") називають успіх Сильвіо в бізнесі найкращою запорукою економічного успіху країни. Берлусконі — найбагатша людина Італії, його статки оцінюють у $12 млрд. Йому належать: найбільша рекламна агенція, найбільше книжкове видавництво, три з чотирьох приватних телекомпаній, дві національні газети, п"ятдесят журналів, будівельна компанія, страхове агентство та футбольний клуб "Мілан".

Берлусконі обіцяє підняти Італію "з колін", на які, за його словами, країну поставив уряд колишнього прем"єра Романо Проді. Берлусконі наголошує на таких італійських цінностях, як родина, довіра, любов і віра в Бога.

Політик одружений із 50-річною Веронікою Ларіо. Вони познайомилися, коли вона виступала оголеною в театрі. Нині подружжя мешкає окремо. Берлусконі каже, що "часто буває вірним".

Зараз ви читаєте новину «Сильвіо Берлусконі обіцяє підняти Італію "з колін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі