вівторок, 13 листопада 2007 16:54

Сицилійська поліція знайшла "Десять заповідей" мафії

Серед особистих речей нещодавно заарештованого 65-річного "хрещеного батька" сицилійської мафії Сальваторе Ло Пікколо поліція знайшла список правил, яких повинні дотримуватися члени мафіозних угруповань.

Надрукований на машинці документ називається "Права та обов"язки". У ньому записані своєрідні "Десять заповідей" для сумлінних мафіозі.

За першим правилом учасники дружніх мафіозних кланів не мають знайомитися між собою безпосередньо, а лише за сприяння третьої сторони. Друга заповідь забороняє порядним мафіозі залицятися до дружин їхніх друзів. Третій та четвертий приписи попереджують, що члени клану не повинні товаришувати з поліцією. Також їм не рекомендують часто навідуватися до клубів та барів.

За п"ятим правилом, мафіозі повинен виконувати службові завдання за будь-яких умов. Шоста заповідь говорить про те, що завжди потрібно з"являтися на призначені зустрічі. Сьома — що треба поважати дружин. Восьме правило зобов"язує чесно відповідати на запитання, дев"яте — не присвоювати чужих грошей.

У десятому правилі зазначено, кого можна приймати до мафіозного угруповання. Не  мають шансів туди потрапити ті, в кого є родичі у правоохоронних органах. Також доступ до мафії закритий для зрадників та людей із низьким моральним рівнем.

Зараз ви читаєте новину «Сицилійська поліція знайшла "Десять заповідей" мафії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі