вівторок, 03 червня 2008 17:03

Сестри-близнючки познайомилися через 28 років

1973 року одна з акушерок у пологовому будинку в місті Лас-Пальмас на Канарських островах випадково розділила сестер-близнючок. У колиску до однієї з них поклала чужу дитину. Протягом 28 років та думала, що росте з рідною сестрою. Інша дівчинка жила з нерідними батьками.

2001 року одна з близнючок зайшла до торгового центру вибрати собі одяг. Продавець упізнала в ній свою подругу й хотіла поцілуватися, але та проігнорувала її. Купила одяг і пішла додому. Увечері власниця крамниці зателефонувала подрузі й вимагала пояснень. Але та сказала, що навіть не заходила до магазину.

За кілька днів та сама клієнтка знову з"явилася. Цього разу вона прийшла повернути покупку. Жінка за прилавком розповіла відвідувачці, що вона схожа на її близьку подругу. Спитала, чи не хотіла би та з нею зустрітися. Коли обидві сестри побачилися, то наче дивилися на себе в дзеркало.

Жінки почали розпитувати одна одну про народження та інші життєві подробиці. Місце і час появи на світ співпадали. А пізніше аналіз ДНК показав, що вони не лише сестри, а й ідентичні близнючки.

— Вони однаково ходять і розмовляють, у них однаковий погляд і тембр голосу, — розповідає подруга однієї з сестер.

Порадившись, жінки подали до суду на чиновників Лас-Пальмасу. До позову приєдналася третя сестра, що жила з однією близнючок як із рідною. Усі троє вимагають від влади 3 млн євро. Вони не хочуть розголошувати свої імена.

— У ті часи щоденно народжувалося до 60 дітей. Не дивно, що сталася така плутанина. Нас, працівників лікарні, тоді було мало, — розповідає Денсі Калеро, яка в 1970-х роках працювала медсестрою у шпиталі. 

Зараз ви читаєте новину «Сестри-близнючки познайомилися через 28 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі