середа, 09 січня 2008 15:40

Шестирічний хлопець їздить на роликах під автомобілями

  Щоб досягти потрібного положення тіла, Анікет Чіндак тренувався три місяці
Щоб досягти потрібного положення тіла, Анікет Чіндак тренувався три місяці

6-річний Анікет Чіндак із індійського міста Белгаум у штаті Карнатака нещодавно побив власний світовий рекорд. Він за 45 секунд проїхав на роликових ковзанах під 57 автомобілями.

Тримаючись на висоті 20 см, він двічі на тиждень долає близько 100 км. Крім того, хлопець щодня тренується по чотири години, бо мріє проїхатися під 100 припаркованими автомобілями.

— Найскладніше — це набрати необхідну швидкість перед тим, як пригинатися. Лише так можна проїхатися під сотнею машин, — каже Анікет.

Батьки розповідають, що хлопець почав кататися на роликах у півтора року. А коли дізнався, що можна їздити під машинами, його інтерес до роликів зріс.

— Два роки тому я вперше побачив по телевізору дівчину, яка так само їздила під машинами, і вирішив навчитися, — розповідає він. — Щоб досягти потрібного положення тіла, я тренувався три місяці. Із того часу я проїхався під багатьма машинами й жодного разу не мав травм.

Катанням під машинами захопилися багато індійських дітей. Ця розвага вимагає не лише гнучкості та сили, але й координованості дій. Найменша помилка може призвести до серйозних травм.

Зараз ви читаєте новину «Шестирічний хлопець їздить на роликах під автомобілями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі