четвер, 07 лютого 2008 17:18

Сесилія Саркозі виходить заміж (ФОТО)

Через 13 тижнів після розлучення французький президент Ніколя Саркозі, 53 роки, знову одружився. А вже за кілька днів стало відомо, що заміж виходить і його колишня дружина Сесилія Сіганер-Альбеніц, 50 років. У березні екс-перша леді планує побратися з нью-йоркським підприємцем Рішаром Аттіасом, 48 років.

— Рішар — чоловік мого життя, — розповідала Сесилія в одному з інтерв"ю, що згодом лягли в основу книги про життя президентського подружжя. — Не думаю, що колись кохала когось іншого так, як кохаю його.

Із марокканським євреєм Аттіасом Сесилія познайомилася 2004-го, коли була одружена із Саркозі. Тоді Рішар, власник піар-агентства, допомагав Ніколя Саркозі під час президентських перегонів. У них із Сесилією почався роман, і вона покинула чоловіка. Вісім місяців жінка провела в Нью-Йорку з коханим.

Перед виборами Сесилія повернулася до Ніколя. Певний час їй довелося грати роль коханої дружини президента. Згодом Саркозі усе частіше з"являвся на офіційних зустрічах без дружини. У червні 2007-го під час саміту "великої вісімки" Сесилія залишила Саркозі одного на офіційному обіді. Президент Франції був єдиним лідером, якого не супроводжувала дружина. Пізніше, під час зустрічі з президентом США в американському Нью-Гемпширі, Сесилія уникнула обіду з подружжям Бушів, сказавши, що захворіли діти. Того ж дня її бачили в торговому центрі міста.

Примирення з чоловіком виявилося нетривалим. Восени 2007-го Сесилія та Ніколя офіційно розлучилися. Вони прожили в шлюбі майже 11 років і народили сина Луї, який за рішенням суду житиме з матір"ю.

Шлюб із Аттіасом стане третім у житті Сесилії. Перед Саркозі вона чотири роки прожила з телеведучим Жаком Мартеном. Від нього народила двох дочок. А з Ніколя жінка познайомилася під час церемонії одруження з першим чоловіком. Саркозі, тодішній мер округу Нюільї, засвідчував їхній шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Сесилія Саркозі виходить заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі