середа, 03 вересня 2008 16:27

Секс на пляжі зупинив поліцейський

  Британець Вінс Екорс може сісти за ґрати на шість років за публічне злягання
Британець Вінс Екорс може сісти за ґрати на шість років за публічне злягання

Двом британцям загрожує ув"язнення за те, що вони кохалися на громадському пляжі в місті Дубай в Арабських Еміратах. 34-річного Вінса Екорса та 36-річну Мішель Палмер перервав та заарештував поліцейський. У країні заборонені публічний секс, гомосексуалізм, порнографія та наркотики.

Вінс познайомився з Мішель у Дубаї. Британці пиячили на пляжі. А потім почали кохатися, хоч і не були одружені. За місцевими законами, цього достатньо, аби посадити їх на кілька років. Однак пара стверджує, що статевого акту вони не мали.

— У нас не було сексу. Ми лише обнімалися й цілувалися. Я просто лежала на ньому, — каже Палмер.

Судмедекспертиза ситуації не прояснила. Британців заарештували о першій ночі. А судову експертизу провели вранці. Тому аналізи не дали результатів.

Палестинець 21-річний Ахлі був свідком подій. Він повідомив, що пара почала цілуватися, одразу як вийшла з таксі. За словами Ахлі, жінка була майже голою.

— Вона сиділа на містері Екорсі. Вони не помітили поліцейського, який їм в обличчя світив ліхтарем.

Слухання у справі відбудеться 9 вересня. Пару можуть засудити до шести років позбавлення волі. Однак спеціалісти кажуть, що ув"язнення вдасться уникнути. Скоріш за все, їх звільнять під заставу.

Зараз ви читаєте новину «Секс на пляжі зупинив поліцейський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі