Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2007 17:46

Саркозі може розлучитися з дружиною

Президент Франції Ніколя Саркозі, 52 роки, оголосив про розлучення із дружиною Сесилією, 49 років. У понеділок вони подали відповідні документи до суду.

Нині Ніколя та Сесилія живуть окремо. Глава держави — в Єлісейському палаці, що в Парижі, а його дружина — біля Женевського озера в Швейцарії.

Ніколя Саркозі та Сесилія Мартен одружилися 1996 року. Тоді Саркозі був міністром бюджету в уряді прем"єр-міністра Едуара Балладюра. До весілля Ніколя та Сесилія зустрічалися протягом 12 років. Та про це ніхто не знав, адже вони були одруженим, а їхні сім"ї товаришували. Ніколя хрестив обох доньок Мартен від першого чоловіка, яких потім удочерив.

Подружжя Саркозі має п"ятьох дітей — двох доньок Сесилії, двох синів Ніколя та спільного сина Луї, який народився 1997-го.

Два роки тому французи вперше заговорили про негаразди в родині. Саркозі тоді був міністром внутрішніх справ, займався проблемою арабських емігрантів із передмість Парижа. Сесилія сказала чоловікові, що їй потрібна пауза у стосунках та поїхала до Нью-Йорка. Там вона почала зустрічатися з бізнесменом марокканського походження Рішаром Аттіасом. Саркозі дізнався про цей роман із перших шпальтах газет.

Він завів коханку, журналістку Анну Фульде. Однак про розлучення не йшлося. Сесилія повернулася до Франції. Під час президентських виборів вона навіть допомагала чоловікові. У першому турі виборів подружжя разом прийшло на голосування. Під час другого туру Ніколя голосував сам. Кажуть, того дня Сесилія не ходила на дільницю.

Дедалі рідше глава Франції з"являвся з дружиною. Не взяв її ані тоді, коли їздив до президента США Джорджа Буша, ані під час подорожі до столиці Болгарії Софії. На червневій зустрічі "Великої вісімки" Сесилія заявила, що їй нудно, та залишила самміт.

Дружині Чавеса набридли його промови

2002 року розлучився президент Венесуели Уго Чавес, 53 роки. Його дружина Мірабела повідомила, що їй набридли багатогодинні промови, які любить виголошувати президент.
У серпні президент Ізраїля Шимон Перес, 84 роки, сказав, що хоче розійтися зі своєю дружиною Сонею. Мовляв, вони постійно сваряться та майже не розмовляють. Подружжя Пересів прожило разом 62 роки.
У Вашингтоні подейкують, що дружина 61-річного Джорджа Буша Лора піде від чоловіка, щойно той перестане бути президентом. Мовляв, вона стомилася від його пияцтва та тупості.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі може розлучитися з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути