четвер, 28 лютого 2008 17:49

Румунські дорожні інспектори беруть уроки балету

У повіті Тіміш на заході Румунії 20 співробітників дорожньої патрульної служби  містечка Тімішоара відвідують уроки балету. Це допоможе їм стати більш граційними. Голова місцевої поліції Дорел Коян переконаний, що заняття підвищать ефективність роботи підлеглих.

— Як на мене, це допоможе нашим співробітникам виглядати краще на дорогах, — говорить він. — Таким чином вони стануть більш граційними і водночас зможуть ефективно регулювати рух. Адже це все питання спритності та грації.

Із поліцейськими займаються дві професійні танцівниці. Одна з них, Сорін Балтіка, протягом 27 років працювала в оперному театрі у Тімішоарі. Жінці сподобалася ініціатива полісменів, тому вона з радістю погодилася допомогти.

— Я і подумати не міг, що братиму уроки балету, — каже інспектор Кіпріан Ласку. — Думаю, нам потрібні ці заняття. Сподіваюся, що на них ми навчимося елегантно рухатися на вулицях.

Зараз ви читаєте новину «Румунські дорожні інспектори беруть уроки балету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі