вівторок, 24 лютого 2009 17:49

Румунка плете одяг зі свого волосся

  Іоана Чоанка одягла жилет і капелюшок зі свого волосся. Вона має дев’ять таких речей
Іоана Чоанка одягла жилет і капелюшок зі свого волосся. Вона має дев’ять таких речей

71-річна Іоана Чоанка з румунського міста Бистріца в"яже одяг з власного волосся. Вона хоче потрапити до Книги рекордів Гіннеса, бо переконана: її колекція волосяного вбрання — найбільша у світі.

— Може, десь іще є жінки, які виготовляють одяг з волосся. Але ні в кого немає такого розмаїття, — хвалиться Іоана. — У мене є капелюшок, шалик, спідниця, жилет, блуза, гаманець, сумочка і пара рукавичок. Загалом дев"ять речей. Ними я користуюся регулярно.

Відрощувати волосся румунка почала у 16 років. Коли воно відростало до метрової довжини — відрізала. Деякі речі мають світліший відтінок. Жінка плела їх уже з сивого волосся.

— Увесь одяг дуже м"який і приємний на дотик, — запевняє Чоанка. — Та й досить модний. На недільні служби до церкви я вдягаю шалик із блузкою і маю ошатний вигляд.

71-річна Бет і 73-річний Браян Вілліси з британського міста Ньюкасл сплели светри з шерсті своїх померлих собак. Подружжя запевняє: ці речі — найм"якші та найтепліші в їхньому гардеробі.

Зараз ви читаєте новину «Румунка плете одяг зі свого волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі