середа, 30 липня 2008 18:14

Румунка народила 18 дитину

44-річна румунка Лівія Іонче народила 18-ту дитину в канадському місті Еботсфорд. Родина іммігрантів виховує 8 хлопчиків та 10 дівчат.

— Ніколи не планували, скільки дітей народжувати, — розповідає чоловік Лівії 51-річний Александру Іонче. — Покладалися на Бога. Ми з дружиною віримо, що життя йде від Всевишнього, тому ніколи не переривали вагітність.

Їхнім дітям від 20 місяців до 23 років. Наймолодша донька Ебігейл народилася 22 липня. Александру каже, що пологи пройшли добре й дитина здорова. Подружжя не заперечує того, щоб ще народити.

— Ми б хотіли хлопчиків, — усміхається румун. — Тоді доньок і синів було б порівну. Дякувати Богу, що вони здорові та щасливі.

Лівія та Александру переїхали до Канади 1990 року. Кажуть, родина привертає увагу місцевих жителів. До Іонче заходять сусіди, фотографують дітей, спілкуються з подружжям.

— Нам телефонують із Німеччини та Великої Британії, — каже Александру. — Така велика родина — рідкість у світі.

Згідно з Книгою рекордів Гіннеса найбільше дітей у 82-річної Леонтіни Альвіни з чилійського міста Сан-Антоніо. Із 1943-го по 1981 рік жінка народила 55 дітей. Унаслідок перших п"яти вагітностей на світ з"являлися трійні. Це були хлопчики.

Зараз ви читаєте новину «Румунка народила 18 дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі