середа, 22 жовтня 2008 16:06

Розсекретили файли про контакти з НЛО

Міністерство оборони Великої Британії розсекретило матеріали про контакти з НЛО. Виявилося, що військовики неодноразово стикалися з явищами, яких не могли пояснити.

— Ми не стверджуємо, що в усіх випадках ішлося про контакт із позаземною цивілізацією. Однак у деяких ситуаціях можливо тільки одне пояснення: люди справді бачили прибульців, — каже представник відомства.

20 травня 1957 року британським пілотам доручили перехопити літальний об"єкт. Його зафіксували радари Королівської військово-повітряної бази в Менстоні, що поряд із Лондоном. В об"єкт випустили 24 ракети. За деякий час він зник, однак жодних уламків військовики не знайшли.

1991 року американський винищувач летів із британської авіабази. На його шляху з"явився великий НЛО, що рухався через Північне море. Керівництво наказало льотчикові атакувати об"єкт. Однак той набрав швидкості та зник за горизонтом, щойно пілот відкрив вогонь. За словами чоловіка, НЛО рухався нерівно, "немов п"яний".

Нині британські військовики виклали на сайті Національного архіву 19 файлів зі свідченнями контактів із НЛО. Очікують, що найближчим часом міністерство опублікує ще 200.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили файли про контакти з НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі