вівторок, 09 листопада 2010 08:25

Розчини солей вводять під шкіру

 

— Зовсім неболяче. Цікаво спостерігати у дзеркало, як поступово перетворюєшся на інопланетянина, — ділиться враженнями житель японської столиці Токіо 26-річний Хірото. Він ввів собі під шкіру сольовий розчин. — Вирішив почати з рук. Щоправда, рідина занадто швидко розсмоктується.

В Японії працюють спеціальні салони, де роблять не тільки тату, а й вливають під шкіру розчини солей. Від них шкіра здувається, утворюються різні припухлості, гулі і набряки. Найбільше таких у Токіо і місті Осака. До фахівців з ін'єкції сольових розчинів звертається переважно молодь 18–30 років. Уколи роблять в лоб, руки, дівчата — у груди.

— Для них це модна фішка. Попит цього року великий. Про інфекцію думати не треба. Головна небезпека нашої роботи — вколоти правильно розчин. Якщо потрапиш у вену, тиск збільшиться і капіляри миттєво потріскаються. Вводимо під шкіру, — говорить 34-річний спеціаліст зі столичного салону. Називатися відмовляється. — Найчастіше вводимо у лобову ділянку. Там він найповільніше всмоктується. Рідше колемо в руку.

Спеціалісти не кажуть, з чого роблять розчини. Говорять, що вода і нешкідлива сіль.

— Спочатку люди бояться невідомих відчуттів. Але це абсолютно не страшно. За кілька годин рідина розходиться по тілу і нема жодного шраму чи набряку, — пояснює майстер Саросі. Він тричі випробовував на собі процедуру.

У медицині соляні розчини застосовують при розладах кровообігу, опіках, діареї та інших захворюваннях.

Зараз ви читаєте новину «Розчини солей вводять під шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі