четвер, 14 серпня 2008 18:01

Російські хакери атакують грузинські сайти

Протягом п"яти днів російські хакери атакують грузинські урядові сайти в Інтернеті. Сторінки президента Михаїла Саакашвілі, міністерства закордонних та внутрішніх справ не працюють по кілька годин. На сайті МЗС невідомі вивісили колаж із фотографій Саакашвілі й Гітлера. При цьому росіяни блокують лише англомовні версії сайтів.

— "Гризунської" мови все одно ніхто не знає, — заявляє комп"ютерник під псевдонімом johnsmith на одному з інтернет-форумів. Похваляється, що саме він "зламав" сайт грузинського МЗС.

Натомість у Грузії перекрили доступ до російських засобів масової інформації. Не показують російських телеканалів, не ввозять газет. Саакашвілі наказав заблокувати російські сайти в Інтернеті. Президент користується надзвичайними повноваженнями, оскільки в країні оголошено військовий стан.

Ворогуючі сторони дорікають одна одній підробкою фотографій із зон бойових дій. Зокрема, Тбілісі звинувачує російські інформагентства в тому, що вони видають зображення зруйнованих Горі та Поті за столицю Південної Осетії Цхінвалі.

Зараз ви читаєте новину «Російські хакери атакують грузинські сайти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі