середа, 24 січня 2007 15:27

Роберт Піктон годував свиней убитими жінками

Ферму "Свинячий палац" 57-річний Роберт Піктон успадкував від свого батька. Однак веденням господарства не переймався. Чоловікові більше подобалося влаштовувати вечірки. На численні розваги запрошував повій із бідного кварталу Ванкувера. Останки шести з них поліція знайшла в його будинку 2002-го.

Розпиляні кістки, відрубані руки та ноги, жіночі голови в морозильнику — таке побачили правоохоронці на фермі. Він стріляв у своїх жертв, а потім згодовував їх свиням або ж подрібнював тіла на лісопилці. Після арешту вбивці сусідів попередили, що шинка, яку вони купували в Піктона, могла буди з домішками людського м"яса.

Поліція вважає, що маніяк почав убивати 1997 року. Тоді його затримали за жорстоке побиття повії. Однак із невідомих причин звільнили без покарання. Приблизно в той же час зникла перша з жінок, чиї останки знайшли на фермі.

Піктона спіймали випадково. Хтось із сусідів повідомив поліцію, що власник "Свинячого палацу" незаконно зберігає зброю. Під час обшуку один з офіцерів побачив документи жінки, яку розшукували кілька років. Речі своїх жертв убивця не викидав.

— Я сам вирив собі могилу через неакуратність. Я хотів убити 50 жінок. Не вистачило однієї для рівного рахунку, — казав він на допиті.

Водночас адвокат Піктона переконує в невинності клієнта. Попросив присяжних бути неупередженими та відкритими для інших версій убивств.

Судовий процес розпочався 23 січня і триватиме не менш як рік. Обвинувачення зібрало стільки доказів, що справу умовно розіб"ють на дві частини. Демонструвати знахідки слідства під час процесу суддя заборонив.

— Усе, як у дешевому фільмі жахів, — зауважив він на попередньому засіданні.

Якщо суд визнає Піктона винним, він проведе решту життя у в"язниці. Смертна кара в Канаді заборонена.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Піктон годував свиней убитими жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі