вівторок, 21 жовтня 2008 18:03

Річард Блеквелл назвав королеву Єлизавету ялинкою

 

У віці 86 років у Лос-Анджелесі від ускладненої шлунково-кишкової інфекції помер модний критик Річард Блеквелл. Щороку він випускав список погано одягнених знаменитостей. Блеквелл заявляв, що співачки й актриси з поганим смаком неодноразово пропонували йому величезні гроші, аби він виключив їх зі свого реєстру.

Блеквелл, справжнє ім"я якого Річард Сільван Сельцер, був не надто успішним модельєром. 1960 року вперше надрукував свій список. Тоді його очолила актриса Анна Маньяні. Друге місце посіла Бріджит Бардо. Блеквелл прокоментував її стиль як "погану звичку залишати на собі нічну сорочку після того, як вилізла із ліжка".

Завдяки гострим коментарям щорічні списки Блеквелла швидко стали популярними. Співачку Барбару Стрейзанд в одному зі своїх рейтингів критик назвав чоловікоподібною нареченою Франкенштейна. Акторку Рене Зельвеґер порівняв із розмальованим гарбузом на ходулях, а Камерон Діас обізвав цирковим клоуном.

Критики не уникла й королева Великої Британії Єлизавета ІІ. Блеквелл охрестив її палацовою новорічною ялинкою.

Зараз ви читаєте новину «Річард Блеквелл назвав королеву Єлизавету ялинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі