четвер, 12 лютого 2009 20:15

Псевдо-"Абба" виступила перед Володимиром Путіним

Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін, 56 років, запросив на приватний концерт імітаторів шведської групи "Абба" — гурт "Бйорн еген". Музиканти виконали улюблені композиції колишнього президента: "Денсінг квін" та "Супер-трупер".

Захід відбувся у невеличкому театрі біля озера Валдай у Новгородській області. Музикантам не повідомили, для кого вони виступатимуть. Путіна артисти впізнали зі сцени.

— Він сидів із жінкою на дивані. Їх закривала напівпрозора завіса, — каже Ейлін Маклафлін, яка виконує роль "аббівської" блондинки Агнети. — Я не роздивилася обличчя жінки. Напевно, то його дружина. На ній була прекрасна довга кремова сукня.

На концерті були присутні ще з десяток гостей і багато охоронців. Музиканти кажуть, що Путін підтанцьовував, не встаючи з дивана. Після пісні "Супер-трупер" кричав "Браво".

За виступ групі заплатили 20 тис. фунтів стерлінгів (220 тис. грн). Після концерту музикантів вивели із залу. З Путіним не знайомили. Колишній президент із гостями вийшов надвір запускати феєрверки.

Зараз ви читаєте новину «Псевдо-"Абба" виступила перед Володимиром Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі