четвер, 20 вересня 2007 18:18

Про Абрамовича зроблять мюзикл

У Великій Британії ставлять комедійне музичне шоу, присвячене життю російського олігарха Романа Абрамовича, 40 років. Бізнесменові так сподобалася ця ідея, що він запропонував вкласти в мюзикл $170 млн.

Серед головних героїв постановки буде Володимир Путін та Борис Єльцин. Плануються дві арії Бориса Березовського. Їхні попередні назви: "Навіщо потрібні жінки, коли є нафта" та "Я хочу застрелити Путіна".

Хор російських олігархів виконає пісні "Лише дурні нападають на росіян" та "За ікрою!". Також заплановано хор футболістів команди "Челсі", що належить Абрамовичу. Їхні ролі виконуватимуть жінки.

Сценарій шоу написав публіцист Кріс Хатчінс. Він був одним із авторів біографії бізнесмена під назвою "Абрамович: мільярдер нізвідки". Шоу показуватимуть у канадському Торонто, Токіо, Нью-Йорку та Лондоні.

Продюсер мюзиклу Тоні Катрайт стверджує, що Абрамович у захваті від сценарію, попри всю його комічність:

— У шоу, звісно, є моменти, які він хоче забрати. Із чимось він готовий змиритися. Йому також сподобалась ідея створити кіноверсію мюзиклу з Джорджем Клуні та Селін Діон у головних ролях.

Зараз ви читаєте новину «Про Абрамовича зроблять мюзикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі