середа, 23 квітня 2008 19:07

Принц Вільям злітав до коханої гелікоптером

Принц Вільям Уельський злітав до своєї дівчини Кейт Мідлтон воєнним гелікоптером. 25-річний Вільям посадив вертоліт британських воєнних повітряних сил у саду родини Мідлтон.

У міністерстві оборони Великої Британії заявили, що принц виконав учбовий двогодинний політ і зробив посадку з дозволу міністерства і Мідлтонів. Принц сказав, що збирався летіти до іншого графства, але не знайшов там потрібної площадки.

Кілька тижнів тому Вільям використав військовий гелікоптер у своїх справах. Він запізнювався на парубоцьку вечірку двоюрідного брата Пітера Філіпса й вирішив прилетіти вертольотом. Принц вилетів із воєнної бази на острові Уайт, зробив зупинку в Лондоні. Звідти ж взяв на борт брата, 23-річного принца Гаррі.

Літати воєнними літаками й гелікоптерами навчають щонайменше чотири роки. Принц Вільям зробив це за прискореною програмою — за чотири місяці.

Обидва онуки британської королеви Єлизавети ІІ навчалися військовій справі. Принц Гаррі 10 тижнів таємно прослужив у Афганістані. Він повернувся у Велику Британію півтора місяця тому. Молодший син покійної принцеси Діани мав контролювати з повітря наземні точки талібів, виявляти їх та знешкоджувати.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям злітав до коханої гелікоптером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі