вівторок, 10 липня 2007 17:24

Принц Вільям помирився з подругою

Британський принц Вільям, 25 років, і його ровесниця Кейт Міддлтон разом проведуть літо. Вони чотири роки зустрічалися, а три місяці тому розійшлися.

Місцева преса писала різне. Зокрема, що Кейт втратила природну скромність і почала користуватися статусом дівчини принца. Міддлтон начебто приймала дорогі подарунки в магазинах, вимагала знижку, купуючи автомобіль.

Королівській родині це не подобалося. До того ж принц вирішив, що він ще надто молодий для серйозних стосунків. Однак нещодавно Вільям і Кейт знову стали з"являтися разом. Дівчину запросили на концерт пам"яті принцеси Діани. На вечірці після концерту принц танцював із Міддлтон.

— Вони кохають одне одного і хочуть бути разом, — говорить один із друзів Кейт.

Молодший брат Вільяма, 22-річний Гаррі, незабаром відсвяткує третю річницю роману із Челсі Дейвіс. Поїде з нею на один із островів Середземного моря. У пари теж були труднощі. Пліткували, що на військових навчаннях у Канаді Гаррі загравав до місцевих барменок.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям помирився з подругою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі