неділя, 10 червня 2007 16:31

Прем"єр Малайзії одружився з адміністраторкою свого палацу

Минулої суботи прем"єр-міністр Малайзії 67-річний Абдулла Ахмад Бадаві вдруге одружився.

— Я сподіваюся, що громадяни нас благословлять, — сказав він, оголошуючи про своє весілля. — Щасливий глава уряду може дуже добре працювати. Я не кажу, що до цього погано почувався. Але зараз я щасливіший.

Дружиною прем"єра стала на 14 років молодша адміністратор його офіційної резиденції Жанне Абдулла. Із Бадаві вони знайомі вже понад 20 років. До цього Жанне була дружиною брата жінки прем"єр-міністра Ендон. Однак 15 років тому розлучилася з чоловіком.

Жанне Абдулла почала працювати в палаці Бадаві, коли у Ендон загострилася хвороба. Та мала рак грудей. Адміністраторка доглядала за хворою, а також управляла господарством. У 2005 році Ендон померла. Приблизно через півроку після її смерті Бадаві і Жанне почали зустрічатися. Хоча на публіці прем"єр усе заперечував.

Скромне весілля в колі родини відсвяткували в палаці.

— Познайомитеся з моєю дружиною, коли вона почне працювати у міністерстві, — сказав Бадаві урядовцям.

Від першого шлюбу прем"єр має сина й доньку. Перший керує успішною компанією, а друга вийшла заміж за бізнесмена. У нової дружини глави уряду є дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Малайзії одружився з адміністраторкою свого палацу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі