четвер, 01 квітня 2021 06:40

Працівник російського консульства крав велосипеди

У французькому Страсбурзі водій російського дипломата крав і перепродавав велосипеди.

Однією з жертв злодія став перший заступник мера міста Ален Фонтанельо. У нього поцупили електричний велосипед, припаркований біля будівлі Ради Європи. Злочин стався в лютому. Тоді розпочали розслідування.

За кілька днів після зникнення Фонтанельо знайшов оголошення про продаж свого велосипеда в рекламі на одному сайті. Там його пропонували за пів ціни. Поліція домовилася з продавцем про зустріч. Її призначили перед входом у російське консульство. У призначений час приїхав 40-річний громадянин Росії, який працював водієм дипломата. Підозрюваного затримали.

Поліцейські з'ясували, що випадок не єдиний. За рік росіянин розмістив понад 300 оголошень. Загальна сума вкраденого — більш як 100 тис. євро. Після пред'явлення звинувачень чоловік повернувся в Росію.

— У нашого співробітника різко погіршився стан здоров'я, — прокоментували в консульстві. — Все це неприємно. Він повернувся у Росію без жодних перешкод з боку влади. Заяви про його участь у серії крадіжок велосипедів не мають достатньо доказів.

Зараз ви читаєте новину «Працівник російського консульства крав велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі