четвер, 01 листопада 2007 17:47

Пожежу в Каліфорнії влаштував хлопчик із сірниками

У передмісті Лос-Анджелеса 21 жовтня пожежа охопила 150 кв. км площі та зруйнувала 21 будинок. Поліція з"ясувала, що її влаштував маленький хлопчик. Він бавився сірниками і запалив невелике полум"я, що швидко поширилося через сильний вітер.

Ім"я та вік малого не розголошують. Відомо лише, що йому немає 10 років. Він сам зізнався у своїй провині й жодного покарання не понесе.

Загалом за останні два тижні в Каліфорнії сталося майже 15 сильних пожеж, які знищили 2100 будинків та охопили 2 тис. кв. км від Лос-Анджелеса до мексиканського кордону. Сім чоловік загинули у вогні, ще шість — під час евакуації.

Поліція заарештувала п"ятьох осіб, яких підозрювали в підпалі. Однак причетність жодного з них не вдалося довести. Винагороду в $285 тис. обіцяють тому, хто володіє точною інформацію про винуватців пожеж. Полум"я пожежники загасили майже повністю.

Зараз ви читаєте новину «Пожежу в Каліфорнії влаштував хлопчик із сірниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі