понеділок, 21 квітня 2008 18:05

Поїзд збив пару під час сварки

35-річну Кеті Ґамбл і Діна Пікарда, 33 роки, збив швидкісний потяг у британському графстві Ессекс. Пара сварилася на колії та не реагувала на сигнали машиніста.

Камера, вмонтована над лобовим склом експреса, зафіксувала сварку. Слідчі вважають, що Ґамбл вийшла на колії навмисно, а Пікард намагався її забрати. На зйомці видно, як обоє штовхаються і кричать одне на одного.

Експрес уранці прямував у Лондон зі швидкістю майже 130 км/год. Пасажири, кажуть, що раптово відчули удар. На платформі було кілька свідків. Хтось викликав поліцію, але після інциденту майже всі розійшлися і відмовилися давати свідчення.

— Потяг почав різко гальмувати і сигналити, — розповідає 29-річний Навід Ріаз, який сидів у першому вагоні. — Потім я відчув вібрацію. Здалося, що вагон проїхав по купі каміння. Я злякався, що він зійде з рейок і перекинеться.

Чоловік каже, що бачив, як машиніст вистрибнув з вагона.

— Він сполотнів. А потім почав курити сигарету за сигаретою.

Експрес затримали на кілька годин. Пасажири чекали у вагонах. Слідчі кажуть, що машиніст отримав психологічну травму і не може спілкуватися з правоохоронцями.

— Він ледь з глузду не з"їхав, — каже один з поліцейських. — Зараз не в змозі  давати свідчення.

Три тижні тому в Британії стався схожий випадок. Тоді швидкісний поїзд збив Келлі Мак, 29 років. У жінки застрягли чоботи між коліями. Келлі допоміг незнайомий чоловік, але вона вирішила перебігти назад до свого хлопця. Слідство довело, що в смерті дівчини винний її 38-річний коханий. Він навмисно покликав Келлі, знаючи, що швидкісний поїзд не зупиняється на станції.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд збив пару під час сварки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі