понеділок, 06 серпня 2007 18:15

Поряд із Барбі продаватимуть іграшкових Ісусів

У найбільшій американській мережі супермаркетів "Вол-Март" через місяць продаватимуть нові іграшки. Конкуренцію Барбі та персонажам із коміксів складуть лялькові копії біблійних героїв.

Ісус на батарейках, який розповідає про своє життя, діва Марія, Мойсей із десятьма заповідями на камінних скрижалях — такі іграшки з"являться на полицях 425 магазинів переважно на Середньому Заході та Півдні США. Там проживає найбільше віруючих. Для дітей, яким подобаються супер-герої, запропонують Давида й Голіафа, могутнього Самсона.

— Нова продукція — справжні супер-герої, в яких діти можуть вірити, — говорить Девід Соха, представник фірми-виробника. — Вони відрізняються від іграшок, які пропагують насильство або секс.

Компанія "Вол-Март" намагається вийти на прибутковий ринок товарів, які пропагують сімейні та релігійні цінності. Покупці зацікавилися ними більше після успіху фільму "Пристрасті Христові" Мела ґібсона.

Зараз ви читаєте новину «Поряд із Барбі продаватимуть іграшкових Ісусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі