понеділок, 16 липня 2007 16:47

Поліцейський застрелив своїх дітей

Минулої п"ятниці, 13 липня, 43-річний поліцейський із французького міста Малакоф поблизу Парижа вчинив потрійне вбивство. З табельної зброї він застрелив колегу і двох власних 11-річних дітей-близнюків. А після цього наклав на себе руки. Трагедія трапилася опівдні в жандармській казармі.

Поліція не розголошує імен убитих. Також невідомо, що могло спонукати чоловіка до такого вчинку. Поліцейські кажуть, що вбивство спровокував тривалий конфлікт. Свідки начебто бачили суперечки між вбивцею і його колегою.

Разом з тим у чоловіка ще раніше діагностували психічний розлад. Йому заборонено було користуватися зброєю. Незрозуміло, звідки тоді він узяв пістолет.

Чотири роки тому подібний випадок трапився в Іспанії. Там звільнений шеф поліції розстріляв без попередження двох колег та поранив ще одного. Після цього він спробував вчинити самогубство. Відтоді в Іспанії почали ретельніше перевіряти психічне здоров"я поліцейських. Запровадили й обмеження на видачу табельної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський застрелив своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі