вівторок, 09 вересня 2008 19:22

Пол Карасон посинів

  Пол Карасон приймав колоїдне срібло від дерматиту декілька років. Через це його обличчя посиніло
Пол Карасон приймав колоїдне срібло від дерматиту декілька років. Через це його обличчя посиніло

Шкіра 57-річного американця Пола Карасона стала синьою, як баклажан, через колоїдне срібло. Ним чоловік намагався позбутися дерматиту. Карасон приймав ліки самостійно, без порад фахівців. Розчин срібла вживав і зовнішньо, і внутрішньо. Про незвичайний колір обличчя чоловікові сказав його товариш. Але Карасон вирішив, що головне — добре почуватися. Тож він продовжує вживати колоїдне срібло, хоча меншими дозами.

Обличчя 66-річної американки Розмарі Джейкобз набуло сріблястого кольору через краплі від алергії, які містять колоїдне срібло. Жінка страждає на аргирію. За цієї хвороби організм особливо чуттєвий до срібла. Така вада зустрічається в однієї людини на тисячу.

Жінка приймала краплі через напади алергії з 11 років. Через деякий час її шкіра набула сріблястого відтінку. Повністю його позбавитися не вдалося навіть після лікувального курсу. Аргирія розвивається поступово. Проявляється за 3–4 роки вживання розчину металу. Остаточна зміна кольору обличчя спостерігається лише після 10 років прийому. Спочатку темніють губи та скроні. Згодом змінюється колір слизової оболонки рота й ясен. Будь-яких незручностей людина не відчуває. Якщо приймати срібло декілька років, то нормальний колір обличчя повернути неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Пол Карасон посинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі