Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2007 17:43

Подружжя зупинилося в мотелі на 22 роки

79-річний Девід Девідсон та його дружина Джин, 70 років, вирішили назавжди поселитися в мотелі. Таке життя набагато зручніше, ніж звичне, адже їм не потрібно прати, готувати й прибирати. Вони також не сплачують рахунків за комунальні послуги.

Уперше подружжя випробувало мотелі "Тревлодж" 22 роки тому. Вони тоді їхали відвідати хвору родичку й зупинилися там на ніч, щоб відпочити. Мотель їм настільки  сподобався, що вирішили залишитися надовго.

1997 року подружжя переїхало до іншого мотелю тієї ж мережі. Він розташований поблизу містечка Грентхем на центральному сході Англії. Цього року вони разом із працівниками закладу відзначили 10-ту річницю з дня поселення.

— У нас навіть є власна прибиральниця. Адже ми — постійні клієнти, — розповідає колишній військовий Девід. — Нам перуть постільну білизну. Що може бути краще?

Протягом усіх цих років на оренду кімнати вони витратили близько 100 тис. фунтів стерлінгів (1 млн 26 тис. грн). По 15 фунтів (153 грн) за добу. Приблизно стільки ж грошей британці в середньому витрачають на утримання власних осель.

У Девідсонів також є будинок у місті Шеффілд на півночі Англії. До нього подружжя навідується кожні два тижні, щоб забрати пошту.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя зупинилося в мотелі на 22 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути