понеділок, 06 жовтня 2008 18:50

Подружжя схудло на 80 кілограмів за три роки

Британець Алан Куп, 54 роки, та його 49-річна дружина Джен із містечка Стаббінгтон скинули 80 кг на двох за три роки.

2005 року подружжя важило разом 241 кг. Відпустку вони запланували провести на острові Гернсі в протоці Ла-Манш. Вирішили дістатися туди літаком. Коли Купи розсілися по місцях у кінці салону, підійшла стюардеса й попросила когось із них пересісти. Мовляв, разом вони змістили центр ваги в бік хвоста літака. Він не міг злетіти. Підвестися довелося Алану, який важив 127 кг.

— Це був найжахливіший момент мого життя. Страшний сором розуміти, що через тебе не може піднятися в повітря така махіна. Алан пересів. Я просто не могла цього зробити від потрясіння, — розповідає Джен.

Купи одружилися 1980 року. Мають готельний бізнес. Вони зазвичай вечеряли китайською їжею, яку замовляли в ресторані неподалік. Помітно гладшати почали на початку 1990-х.

Сісти на дієту Купи вирішили після того польоту. Вони відмовилися від замовної їжі та піци. Перейшли на овочеві салати. Записалися на плавання. За три роки Джен схудла на 42 кг, а Алан — на 38.

— Я більше не ніяковію, коли сідаю в літак. Можемо літати з дружиною по всьому світу хоч на параплані, — каже Алан.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя схудло на 80 кілограмів за три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі