вівторок, 17 квітня 2007 17:51

Пляжі для іранок обгородять дзеркалами

Іранські жінки зможуть засмагати у бікіні. Пляжі на південному узбережжі Каспійського моря, які виділили для них, оточать огорожами зі спеціальних односторонніх дзеркал. Такі використовуються у поліцейських відділках під час допитів.

Жінки зможуть спостерігати за тим, що робиться на узбережжі. Водночас їх самих не буде видно. Залишається загроза, що на іранок можна буде поглянути з боку води — з яхти або човна. Та на відстані 60–70 м від берега планують установити каркаси, зроблені зі спеціальної сітки, які на кілька метрів здійматимуться над поверхнею моря. По сітці литиметься вода. Побачити щось крізь такі водоспади буде неможливо.

Усі ці пристосування дозволять іранським жінкам нарешті розслабитися на курортах, за які вони платять чималі гроші. Господарі будинків відпочинку мають дбати, щоб норми мусульманської моралі не порушувалися, інакше будуть покарані.

Якщо хоч одна жінка поскаржиться, що її роздивлявся чужий чоловік, директора курорту можуть заарештувати як утримувача борделю.

Зараз ви читаєте новину «Пляжі для іранок обгородять дзеркалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі