понеділок, 17 березня 2008 16:27

Пем Бебкок просиділа в туалеті два роки

Пем Бебкок, 35-річна американка з містечка Несс-Сіті, штат Канзас, просиділа два роки в туалеті. Жінку довелося транспортувати до лікарні разом із сидінням унітаза — у неї майже повністю атрофувалися м"язи на ногах.

Хлопець Пем розповів, що його подруга добровільно вирішила жити в туалеті. Вважала його своїм сховищем. У дитинстві батьки її часто карали, і туалет був єдиним місцем, де Бебкок могла почуватися у безпеці.

У дорослому віці до Пем повернулися дитячі страхи, і вона вирішила ніколи не виходити з туалету. Іноді вставала з унітаза, милася, їла продукти, які їй приносив хлопець. Вони неодноразово кохалися в туалеті.

Хлопець каже, що поважав рішення подруги і не викликав рятувальників. Згодом усвідомив, що Пем може зіпсувати не лише своє здоров"я, але і психіку. Коли до туалету прибули рятівники, жінка сиділа на унітазі. Самостійно встати вона не могла, бо шкіра міцно злиплася з сидінням.

Пем Бебкок відмовляється співпрацювати з лікарями і поліцією. Деякі спеціалісти кажуть, що є підстави вважати її психічно неврівноваженою. Місцеві лікарі кажуть, що жінка може назавжди залишитися в інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «Пем Бебкок просиділа в туалеті два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі