четвер, 13 вересня 2007 19:36

Олександру Ніколаєнко хотіли обікрасти фанатки Тімберлейка

Автор: фото надане прес-службою Олександри Ніколаєнко
  Власниця конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” Олександра Ніколаєнко запросила американського співака Джастіна Тімберлейка до Києва. Вона запропонувала йому взяти участь у роботі журі конкурсу
Власниця конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” Олександра Ніколаєнко запросила американського співака Джастіна Тімберлейка до Києва. Вона запропонувала йому взяти участь у роботі журі конкурсу

Два тижні тому в казино-готелі "Мендлебей", що в Лас-Вегасі, на концерті 26-річного американського співака Джастіна Тімберлейка його однолітку українську екс-модель Олександру Ніколаєнко намагалися пограбувати. Власниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" рік працює менеджером готелю "Меріот" у Лас-Вегасі. Вона з друзями пішла на концерт співака.

— Тімберлейк — улюблений виконавець старшої сестри Ніколаєнко Оксани, — пояснює "ГПУ" прес-секретарка Олександри Ганна Філімонова. — Саша купила квиток у віп-зону за 500 доларів. Це — дешево, бо взагалі квиток у віп-зону коштує тисячу. Саша сиділа за столиком біля сцени.

У перерві Ніколаєнко з подружкою, екс-моделлю Синтією, дружиною американського бізнесмена Джо Ешера, пішла до туалету. На ній були 6-каратні діамантові сережки вартістю $1 360 000. Українка отримала їх у подарунок на день народження, 25 липня, від знайомого, імені якого Філімонова не називає.

— У вбиральні було багато жінок, — продовжує прес-секретарка. — Олександра хотіла помити руки. Цієї миті молоденькі фанатки Тімберлейка оточили її й потяглися до вух. Синтія швидко покликала свого охоронця, який розігнав нападниць. Саша хотіла викликати поліцію. Та потім заспокоїлася і пішла дослуховувати концерт.

Після його завершення власники готелю "Мендлебей" познайомили Олександру Ніколаєнко зі співаком. Він поцілував жінці руку й подарував диск із автографом для її сестри. Ніколаєнко запросила Тімберлейка до журі конкурсу "Міс Україна-Всесвіт-2008".

— Джастін пообіцяв: якщо вдасться, то приїде оцінити київських красунь, — каже Філімонова.

П"ять років тому Джастін Тімберлейк зустрічався зі співачкою Брітні Спірс. Після розриву з нею збирався одружитися з голлівудською актрисою Камерон Діаз. Та мати Тімберлейка була проти цього, бо Діаз старша за її сина майже на 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Ніколаєнко хотіли обікрасти фанатки Тімберлейка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі