пʼятниця, 20 червня 2008 16:13

НЛО атакував гелікоптер

Неподалік військової бази міністерства оборони Великої Британії в місті Кардіфф НЛО атакував поліцейський гелікоптер. Екіпаж саме здійснював посадку, коли невідомий об"єкт у формі тарілки стрімко злетів угору прямо перед вертольотом. По боках у НЛО мерехтіло світло.

Льотчики вирішили наздогнати апарат, однак у них не вистачило пального. Поліцейські переконані, що екіпаж НЛО намагався атакувати гелікоптер.

— Пілот мусив розвернутися, щоб уникнути удару, — розповідають на військовій базі. — Хлопці сказали, якби залишилися на місці, то були б уже мертві — стався б прямий удар.

Військовий гелікоптер оснащений сучасними камерами відео-спостереження. Жодна не зафіксувала літаючого об"єкта. Його не можна було роздивитися і через окуляри нічного бачення.

— Ці чоловіки — загартовані професіонали, — зауважують колеги екіпажу. — Вони чудово знають, що з них можуть насміхатися. Однак переконані: бачили саме НЛО.

Зараз ви читаєте новину «НЛО атакував гелікоптер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі